Video Foto Au început toaletările de primăvară la Cluj-Napoca. Firma responsabilă: "Se lucrează cu profesioniști în domeniu"

Firma care se ocupă de spațiile verzi ale Clujului a explicat cum se fac toaletările în această primăvară în oraș.

"Trebuie să știm să avem încredere că oamenii care lucrează în această societate și care sunt alocați pentru aceste activități au pregătire profesională de specialitate, au experiență în domeniu și știu ceea ce fac. Atunci când acoperi o suprafață așa de mare, pot să apară și situații neplăcute, cu toaletări necorespunzătoare. Acestea se datorează, deobicei, solicitărilor de la beneficiarii direcți. Unde copacii sunt plantați prea apropiați sau prea aproape de geamuri, toaletările pot să fie mai puțin estetice, dar necesare și corecte", a declarat  Mircea Crăciun, Eco Garden Construct. 

"Aceste toaletări se fac fie toamna târziu, respectiv primăvara devreme. Sunt mai multe tipuri de tăieri: regenerare, rodificare, etc. Aici intervenim pentru un aspect estetic plăcut, pentru dezvoltare. Trebuie făcută o intervenție generală la nivel de municipiu, justificată, profesionlă".

Licitația pentru întreținerea spațiilor verzi din Cluj-Napoca (un acord cadru estimat la peste 188 de milioane lei, 4 ani și 3 loturi – Cluj Est, Cluj vest plus Cimitirele) a fost câștigată de Eco Garden Construct, cea care întreține gazonul stadionului Cluj Arena și a furnizat copaci în proiectele Primăriei de modernizare a parcurilor și străzilor din oraș. 

 

Comenteaza