Autorităţile din Cluj: suntem pregătiţi pentru deszăpezire VIDEO

Autorităţile din Cluj: suntem pregătiţi pentru deszăpezire VIDEO
Autorităţile din Cluj îl contrazic pe Traian Băsescu. "Suntem pregătiţi să înfruntăm iarna", spun viceprimarul Laszlo Attila şi directorul regiei care administrează drumurile judeţene, Mircea Avram.

Reacţia vine după ce preşedintele a declarat că România nu are dotările necesare pentru a face faţă căderilor masive de zăpadă.

Preşedintele ţării a declarat că autorităţile trebuie să găsească alte formule comerciale de cooperare cu firmele care dispun de utilajele necesare pentru deszăpezire. În schimb autorităţile locale şi judeţene din Cluj resping ferm declaraţiile lui Traian Băsescu.

Sincron: Mircea Avram, director RAADPP Cluj - DSK Clujul în Realitate, 13.02.2012

"Atât oamenii de la regie cât şi firmele care asigură deszăpezirea au utilaje în care să facă faţă oricărei provocări din partea vremii. Doar atunci când o să fie vânt, ne poate pune probleme, dar şi atunci vom interveni", a spus directorul Regiei Autonome de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (RAADPP) Cluj, Mircea Avram, la emisiunea Clujul în Realitate.

"Avem resursele, avem utilajele", spune şi viceprimarul din Cluj-Napoca, Laszlo Attila. "Noi de exemplu, facem recepţia lucrărilor zilnic. Avem un dispecerat şi acolo colegii noştri doi sau patru în anumite situaţii cu asta se ocupă", adaugă el.

În Cluj-Napoca şi în judeţ se circulă greu în această perioadă, dar niciun drum nu a fost închis până la această oră.

Reporter: CIPRIAN ARON
Imagine: www.realitateacluj.net

Comenteaza