Avalanşă de angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Avalanşă de angajări la Spitalul Judeţean de Urgenţă
Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj îşi caută angajaţi. Au fost scoase la concurs peste 100 de posturi.

Anul începe cu o febră a angajărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), unde au fost scoase la concurs nu mai puţin de 129 de posturi de asistenţi medicali şi personal auxiliar. Anunţurile postate pe website-ul posturi.gov.ro arată că SJU caută 30 de asistenţi medicali, 5 tehnicieni de radiologie, 3 registratori medicali, 28 de îngrijitoare, 6 infirmieri şi 57 de brancardieri.

Luni a expirat termenul de depunere a dosarelor, iar concursurile (probă scrisă şi interviu) sunt programate la începutul lunii viitoare, între 1 şi 9 februarie.

Posturi.gov.ro a fost lansat de Guvernul României în 2013. Anunţurile de pe posturi.gov.ro afișează în detaliu posturile vacante, modalitatea în care doritorii pot aplica pentru aceste locuri de muncă şi informaţii despre dosarul de concurs.

Persoanele interesate pot efectua căutări în funcţie de localitatea dorită, cât şi în funcţie de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile.

În acest moment, pentru Cluj există 30 de anunţuri active. Pe lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă, sunt posturi vacante la Primăria Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai, Casa de Cultură a Studenţilor, USAMV, Casa de Pensii etc.

 

 

Comenteaza