Video Avansează lucrările la viitoarea bază sportivă din Turda! Va avea teren de fotbal cu nocturnă, clădire administrativă, parcări

Avansează lucrările la viitoarea bază sportivă din Turda! Va avea teren de fotbal cu nocturnă, clădire administrativă, parcări
| Foto: Facebook.com/PrimariaTurdaOficial - captură video

Prima bază sportivă de tip 1 din municipiul Turda, care se construiește chiar lângă noua sală Polivalentă, începe să prindă contur.

În momentul de față, se pregătește armătura de fier beton pentru placa etajului clădirii de vestiare și facilități administrative, fundația terenului de fotbal fiind deja finalizată.

Investim în sportul local: Progres la Baza Sportivă de Tip I!

Se pregătește armătura de fier beton pentru placa etajului clădirii de vestiare și facilități administrative, iar fundația terenului de fotbal a fost finalizată. Totodată, a început și instalarea cablurilor de curent pentru nocturna terenului de joc. După finalizarea acestor lucrări vor începe lucrările la stratul suport al suprafeței de joc.

Pe lângă terenul principal, Baza Sportivă va include și un teren sportiv mic, adaptabil pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis . La final vor fi amenajate parcările generoase pentru autovehicule și autocare care vor face accesul facil.

Alături de Turda Arena, Baza Sportivă de tip 1 va aduce plus valoare sportului local. Astfel, asigurăm o infrastructură de calitate, care va contribui la dezvoltarea și promovarea sportului în orașul nostru”, au transmis reprezentanții primăriei Turda.

Comenteaza