BANI de la Primăria Florești pentru familiile afectate de incendii

BANI de la Primăria Florești pentru familiile afectate de incendii
| Foto: ISU Cluj

Consiliul Local Florești a aprobat, joi, acordarea unui sprijin financiar pentru familiile care au avut de suferit de pe urma incendiilor din ultimele luni.

În cea mai mare comună din țară au avut loc cel puțin trei incendii majore în ultimele luni. Primul a avut loc în 7 aprilie 2022 la un bloc pe strada Porii, unde cel puțin 9 apartamente au fost afectate de flăcări. Mai multe detalii AICI.

Cel de-al doilea eveniment nefericit s-a petrecut la scurt timp, pe 1 mai 2022, când un incendiu a cuprins un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe cu patru nivele, pe strada Stejarului. Mai multe detalii AICI.

Așadar, administrația din Florești a hotărât să ofere un ajutor financiar proprietarilor imobilelor afectate de cele două incendii. În ceea ce privește incendiul de pe strada Stejarului, o singură persoană va primi de la primărie suma de 1.500 de lei.

În schimb, nu mai puțin de 13 persoane care locuiau în blocul de pe strada Porii vor primi bani de la primăria Florești, iar aici sumele variază, pornind de la 1.000 de lei până la 4.800 de lei.

Proiectele de hotărâre au fost aprobate, prin vot secret, în ședința CL Florești de joi, 7 iulie 2022.

Ultimul incendiu ce s-a petrecut în comuna Florești a avut loc pe 19 iunie, când mansarda unui bloc de pe strada Fagului a fost cuprinsă de flăcări.

Comenteaza