Basculante blocate pe străzile din Florești din cauza gropilor

Basculante blocate pe străzile din Florești din cauza gropilor
| Foto: Trăiesc in Floresti-Cluj

Drumurile din Florești le fac viața grea șoferilor de basculante care periodic întâmpină dificultăți de circulație din cauza gropilor foarte mari. 

Membrii grupului de Facebook Trăiesc în Florești-Cluj au dezbătut un subiect care pare să nu fie nou pentru localnici, însă rămâne în continuare ignorat de administrație. 

Basculantele rămân blocate des din cauza gropilor care s-au adâncit atât de rău încât șoferii care nu cunosc zona, au toate șansele să nu ma plece de acolo fără ajutor. 

„A doua masina căzută în groapa în decurs de 5 zile. De când s-a asfaltat porțiunea dintre străzi sunt nenumărate evenimente rutiere.S-au făcut sesizări peste sesizări pentru a monta praguri de limitarea vitezei. Crezi ca s-a întâmplat ceva? Nu.” a scris unul dintre membrii grupului. 

„E teren privat acolo. Inainte sa fie construit blocul de vizavi de Mega, aici era placuta cu teren de vanzare parcelat pentru case. Acum este autorizat un nou rand de blocuri, din ce am auzit, si ar fi tot al celor de la Green. Din cum e poza par doar cativa m de la gard. La poligon sunt gaurile alea catre ferma de capre. La cate sute de tone de pamant au dus, nu au fost in stare sa acopere gaurile”, a comentat alt membru. 

 Un localnic care cunoște situația de mai mult timp, a adăugat: „Acolo era un mini lac inghetat. Probabil nu stia si a mers pe el si a crapat gheata…”.

 

Comenteaza