Video Baza sportivă „La Terenuri” este GATA! Investiție de peste 6 mil. Euro

Baza sportivă „La Terenuri” este GATA!  Investiție de peste 6 mil. Euro
| Foto: captură video

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, duminică, că Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur a fost finalizată și urmează procedura de recepție.

Cluj-Napoca: Investiție în calitatea vieții la Cluj. Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată și urmează procedura de recepție. Investiție de peste 6 mil. Euro.

Pe o suprafață de peste 4,2 hectare, Baza sportivă „La Terenuri” din cartier Mănăștur cuprinde facilități cu acces liber pentru recreere, sport și relaxare pentru toate tipurile de public, de la copii la cei vârstnici, atât în aer liber cât și indoor (în sală), cu amenajări și dotări urbane de ultimă generație”, a transmis edilul Clujului.

Investițiile la baza sportivă din Mănăștur au cuprins amenajarea de terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley cu nisip, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare, amfiteatru în aer liber ș.a. S-au făcut amenajări și pentru activitățile indoor, pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

În ceea ce privește spațiile verzi ale bazei sportive, acestea ar urma să fie amenajate pe o suprafață de 18.000 mp, cu peste 430 arbori.

De asemenea, spaţiul va dispune wi-fi gratuit și va fi supravegheat video pe întreaga suprafaţă, vor fi stații de încărcare pentru bicicletele electrice, locuri de parcare pentru autoturisme și biciclete, iar iluminatul public va fi modern, cu tehnologie LED.

Lucrarile au fost efectuate de Asocierea SC RO-VERDE LANDSCAPING SRL-SC OPENTRANS SRL-SC ELECTROGRUP SA-SC CRIS GARDEN SRL-SC PROSPECT DRILL SRL. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...