Update Bloc de 7 etaje pe Teodor Mihali/ Dezvoltatorul e cel care a fācut garsoniere din parcāri în Mārāsti

Bloc de 7 etaje pe Teodor Mihali/ Dezvoltatorul e cel care a fācut garsoniere din parcāri în Mārāsti

Unul din cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din zona de vest a ţării ridică un bloc la Cluj-Napoca, în zona Iulius Mall.

Este vorba despre Campeador, care vine în fața comisiei de urbanism cu un PUD pentru o clădire mixtă cu regim de înălâțime 2S+P+5+ER+ETJ (cu acoperiș tip terasă), pe strada Teodor Mihali 19-23. Proiectantul clădiri este biroul de arhitectură Arhimar. În cele două etaje subterane va fi amenajată parcarea, cu 115 locuri pentru autoturisme și 89 pentru biciclete. La parter va fi un spațiu comercial. Accesul în clădire va fi asigurat din strada Teodor Mihali. Clădirea va avea 89 de apartamente. 

Campeador este dezvoltatorul imobiliar facut “nemernic” de edilul Emil Boc, dupa ce a transformat parcarile unui bloc ridicat in Marasti in garsoniere. 

„Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție le-au transformat în apartamente. Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?”, a spus Emil Boc, la Ziua Live. 

Edilul a precizat că i-a dat în judecată pe dezvoltatorii vinovați  și că a câștigat procesul.

Grupul Campeador are 15 ani de experiență în construcții rezidențiale și comerciale, reușind de-a lungul anilor să finalizeze lucrări de infrastructură și retail, modernizări de clădiri, reabilitări termice, construcții de drumuri și realizări de construcții agro-industriale în Cluj-Napoca, Bistrița, București, Timișoara și în alte localități din țară. Compania a livrat până în prezent peste 1.000 de apartamente în șapte proiecte rezidențiale din România și Austria.

Firma este patronata de Florin Larionesi, din Sângeorz-Băi. Este verisorul lui Traian Larionesi, care deține Frasinul s.r.l., una dintre cele mai mari societăți de construcții din județul alăturat. Traian Larionesi a făcut avere, spun jurnaliștii de la evz.ro din tăierea pădurilor, motiv pentru care a și fost supranumit „Regele defrișărilor”.

Comenteaza