Blocuri de 5 etaje, pe masa consilierilor locali. Unde se vor construi

Blocuri de 5 etaje, pe masa consilierilor locali. Unde se vor construi

Cinci imobile, de 5 etaje, urmează să fie aprobate în şedința de Consiliu Local a municipiului Cluj-Napoca din această săptămână.

  • PUD - imobil mixt (birouri si spatii de servicii) - S+P+5E, strada Calea Baciului, beneficiar Baratech Service si Unicool Instalatii Frig
  • PUD – imobil mixt - S+P+5E+R, str. Callatis nr. 23; beneficiar: Stoica Alexandra-Vasilica, liderul femeilor PNL. Proiectul vizează amenajarea unui imobil mixt cu 22 de apartamente, spațiu comercial la parter, deservite de o parcare subterană cu 25 de locuri, pe un teren de 1049 de metri pătrați și ocupat de construcții care urmează a fi desființate. „Fiind un bloc de locuințe este nevoie de diminuarea cu 15 % a numărului de apartamente”, au spus membri comisiei de urbanism, inainte de avizarea proiectului.
  • PUD – imobil cu funcțiune mixtă, S+P+5E+R, str. Constantin Brâncuși nr. 80; beneficiari: Mihai Gavriș și Cristiana-Nadia Gavriș.
  • PUD - imobil cu funcțiune mixtă, S+P+5E+R, str. Constantin Brâncuși nr. 111-113; beneficiară: S.C. Transilvania Construct Invest S.R.L.

Sedinta de Consiliu Local este programata vineri, 7 octombrie 2022.

loading...
Comenteaza