Bob a cumpărat hotelul din Piața Mihai Vitezu', dar nu și terenul de sub el. Nu poate primi autorizații pentru lucrări

Bob a cumpărat hotelul din Piața Mihai Vitezu', dar nu și terenul de sub el. Nu poate primi autorizații pentru lucrări

Hotelul Cristian, din Piața Mihai Viteazul, nu poate să fie demolat, a spus primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, cu toate că este ridicat pe domeniul public, cu autorizație de gheretă.

Afaceristul se află într-un mare impas, după ce primarul Emil Boc a spus despre clădirea pe care Dorin Bob ar fi dat peste 200.000 de euro că este "o construcție ilegală cap coadă" care "nu va avea niciodată acte în regulă".

Dorin Bob își dorește să realizeze acolo un apart-hotel. Problema este că nu deține titlu de proprietate asupra terenului și nu poate primi autorizații pentru lucrări. Primarul Clujului a promis să constituie o comisie pentru tranșarea problemei din punct de vedere juridic:  “Vom face o echipă din Consiliul local, de la toate partidele, cine dorește să participe și să vină cu soluții. Alături de specialiștii din Primărie, trebuie să se facă o analiză tehnică a situației. Nu îl cunosc pe noul proprietar, dar are o mare problemă, nu poate întabula, pentru că nu este proprietarul terenului. Nici Primăria nu poate să demoleze, termenul de demolare a trecut, era pe vremea lui Funar”, a spus Boc, la un post de radio local. 

 

Comenteaza