Boc a suspendat proiectul bazinului de polo din Gheorgheni

Boc a suspendat proiectul bazinului de polo din Gheorgheni
S-a răzgândit: primarul Emil Boc a retras proiectul ce vizează retragerea Primăriei Cluj-Napoca din proiectul de construcţie a bazinului de polo în cartierul Gheorgheni.

Boc a retras proiectul şi le-a explicat consilierilor că decide acest lucru după ce a trimis o adresă Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) în care a întrebat dacă proiectul poate fi inclus măcar în bugetul de anul viitor. Până va primi răspunsul de la CNI, Boc spune că suspendă decizia privind terenul din Gheorgheni.

Decizia de a se construi un bazin de polo în Cluj-Napoca e din 2007, când CNI a aprobat un program, "Bazine de înot", unde a fost inclus şi oraşul. Consiliul Local (CL) a dat în folosinţă gratuită un teren de 12.200 mp către CNI pentru construirea bazinului, dar acesta nu a fost preluat din cauză că în protocolul de predare-primire a imobilului nu a semnat nimeni în numele CNI.

"Având în vedere perioada mare de timp care s-a scurs de la data iniţierii acestui obiectiv şi până în prezent, am solicitat în repetate rânduri CNI, atât în anul 2012, cât şi în anul 2013 o informare asupra stadiului execuţiei proiectului pe amplasament. Ca urmare a ultimei solicitări, CNI ne comunică faptul că, până la data adresei, programul "Bazine de înot" nu are alocaţii bugetare pentru anul 2013", arăta Primăria Cluj-Napoca, în proiectul de hotărâre de CL de azi.

Etichete
Comenteaza