Boc, ameninţare pentru firmele care nu termină lucrările la timp: "Le voi face publice şi nu mai au ce căuta în vecii vecilor la Cluj"

Boc, ameninţare pentru firmele care nu termină lucrările la timp: "Le voi face publice şi  nu mai au ce căuta în vecii vecilor la Cluj"

Edilul Clujului pune biciul pe firmele care câştigă licitaţii publice pentru investiţiile din oraş. Cine nu respectă termenele contractuale va fi făcut public de ruşine şi nu va mai putea participa la alte lucrări în municipiu.

"Vor primi o recomandare să nu mai caute la licitaţii în Cluj-Napoca în viitor. Asta voi face cu toate firmele care ies din termene. Voi afişa pe o platformă publică toate firmele din cauza cărora nu se termină la timp lucrările, să le ştie toată lumea.

Cum e cazul locuinţelor sociale de pe Ghimeşului. Da, avem întârziere acolo, dacă va fi cazul şi la zona centrală, vom spune. Dacă vii la Cluj la licitaţie, îţi faci datoria. Dacă nu, nu mai ai ce căuta în vecii vecilor aici.

Altă soluţie nu am. M-am săturat în anii ăştia de câţi nervi şi supărări am avut cu firme care vin, câştigă licitaţii şi după nu mai au cu cine lucra, intră în faliment. Nu mai veniţi!", a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local. 

Etichete
Comenteaza