Boc: De la instaurarea stării de urgență am pierdut la bugetului Clujului 7,5 milioane de lei

Boc: De la instaurarea stării de urgență am pierdut la bugetului Clujului 7,5 milioane de lei

Primarul Emil Boc a anunțat că de la instaurarea stării de urgență încasările la bugetul local au scăzut cu 7 milioane de lei.

”Trebuie să vă dau o veste nu prea bună. Este evident că starea de urgență duce la o cădere economică, atât în activititatea firmelor, cât și în privința încasărilor la bugetul local. Pe luna martie cota de impozit pe venit global este de 43 de milioane de lei, mai puțin cu 7,5 milioane de lei față de media lunară prognozată la realizarea bugetului. Ne așteptam să avem 50 milioane de lei pe luna martie, dar a fost o cădere. Nici în luna aprilie nu vom sta mai bine, mai ales că întreaga lună este în stare de urgență. Va trebui să restructurăm bugetul pe anul 2020 pentru a rămâne în parametri funcționali, în privința educației, a sănătății și tot ce înseamnă funcționarea orașului. Nu va fi o situație ușoară”, a spus Emil Boc în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza