Boc, despre casa din Câmpenești: ''Ce am acumulat în 20 de ani am investit''. Se plânge de drum: ''Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc''

Boc, despre casa din Câmpenești: ''Ce am acumulat în 20 de ani am investit''. Se plânge de drum: ''Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc''

Primarul și-a cumpărat recent o casă în Câmpenești, comuna Apahida. Spune că merge acolo o dată pe săptămână sau o data la două săptămâni, după ce nu a avut concediu de mai bine de un an.

“Ce am acumulat în 20 de ani am investit în această proprietate. Asta pentru că nu am reușit să găsesc nimic la un preț rezonabil în Cluj-Napoca și în primul inel metropolitan. Am căutat la Feleacu, la Ciurila, la Florești, m-am dus la inelul următor”, a spus primarul Clujului, la ZIUA LIVE.

”La mine e mult spus că sunt drumuri forestiere. Nu mă plâng nici eu, dar plătesc impozite și taxe ca dvs. Drumul meu e mai rău decât orice drum posibil. Cu mașinuța mea, la iarnă, o să o împing până la un loc și o să o iau pe jos”, a mai adăugat Emil Boc, care a menționat că nu se plânge, ci își va lua cizmele de gumă și va aștepta asfaltul.

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din satul Câmpenești, comuna Apahida, o zonă unde parcele de 500 mp au fost concesionate acestora, conform Foaia Transilvană. Cei care locuiesc în zonă spun că aceasta a fost construită de o polițistă de la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

Proprietatea are 105 mp și a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Boc are un autoturism Peugeot din 2007, are in conturi 657.022 de lei, 19.714 euro și 6.966 de dolari. În anul 2020, Emil Boc a încasat 229.794 de lei, reprezentând salariul pe 2020 la Primarie și drepturi bănești restante aferente mandatului 2016-2020.

 

Comenteaza