Boc, la început de 2023: „Clujul este orașul numărul 1 al României la toate capitolele”

Boc, la început de 2023: „Clujul este orașul numărul 1 al României la toate capitolele”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, susține că orașul pe care îl conduce este orașul din România care atrage, în care oamenii vin și nu vor să mai plece.

Totuși, primarul Clujului recunoaște că nu toate lucrurile sunt făcute perfect și spune că mereu este loc de mai bine.

Niciodată eu nu sunt mulțumit pe deplin. Întotdeauna știu că se poate mai bine și știu că avem lucruri care puteau fi terminate mai repete sau mai bine. Per ansamblu, pot să văd partea plină a paharului. Clujul își menține forța lui de atractivitate. Este orașul numărul 1 al României la toate capitolele.

La calitatea vieții, la dezvoltare, în domeniul educației, este orașul care atrage, în care oamenii vin și nu vor să plece. Un oraș în care îți face plăcere să stai și să trăiești. Asta arată că atâta vreme cât orașul ăsta este dorit și este pe primul loc înseamnă că facem lucrurile bine. Cu siguranță lucrurile pot fi făcute și mai bine.

Până la urmă suntem și noi oameni în conducerea administrației și nimeni nu este supus doar lucrurilor fără greșeală. Mai greșim din când în când, dar acestea se corectează din mers. Din greșeli înveți uneori mai mult decât din lucrurile făcute bine”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza