Boc: "Nici eu nu sunt mulţumit de intervenţia firmelor de deszăpezire"

Boc: "Nici eu nu sunt mulţumit de intervenţia firmelor de deszăpezire"
PSD îl "îngroapă" în zăpadă pe Emil Boc: "Există posibilitatea să manifestaţi un minim interes pentru drumurile înzăpezite?"

A nins pe final de iarnă la Cluj. Deşi meteorologii au anunţat că vine vreme rea, firmele care încasează bani publici pentru deszăpezirea oraşului şi-au dat din nou cu stângul în dreptul, ocazie pentru PSD Cluj de a-i reproşa primarului Emil Boc modul în care s-a intervenit pe străzile din Cluj-Napoca.

"Nici eu nu sunt mulţumit de intervenţia firmelor de deszăpezire în cursul zilei de marţi. Dacă pe partea de materiale antiderapante lucrurile au fost în regulă, partea care a ţinut însă de şosele, de pregătire a transportului în comun şi a traficului de dimineaţă, a lăsat de dorit. O să am un raport complet la sfârşitul acestor două zile, pentru că există GPS pe fiecare maşină, se verifică intervenţia de către colegii mei de la salubritate şi dacă nu s-a făcut intervenţia conform contractului, acele servicii nu vor fi decontate sau se vor aplica şi sancţiuni", a declarat primarul Emil Boc în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj.

Edilul a recunoscut că, marţi dimineaţa, o parte din drumurile din oraş nu erau curăţate. "Ei (firmele de deszăpezire, n.red.) s-au prevalat de o prevedere din lege care spune că obligaţia legală este ca, din momentul în care se termină ninsoarea, au 3 ore la dispoziţie să facă străzile curate, începând cu urgenţa 1. Dimineaţa nu s-au mobilizat aşa cum trebuia, după masă străzile erau curăţate. Acum nici nu a fost o zăpadă aşa gravă". 

Conform meteorologilor, vremea rea se va menţine până vineri seara.

Comenteaza