Boc: "Nu m-am testat de coronavirus. Ancheta în cazul viceprimarului nu m-a trimis la test"

Boc: "Nu m-am testat de coronavirus. Ancheta în cazul viceprimarului nu m-a trimis la test"

Primarul Emil Boc spune că nu s-a testat pentru coronavirus, deși viceprimarul Dan Tarcea este în prezent în autoizolare, fiind testat negativ, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Ancheta epidemiologică în cazul dlui viceprimar nu m-a trimis la test pentru că nu am avut contact direct cu o persoană testată pozivit. El nu este testat pozitiv, ci negativ. Dacă ancheta epidemiologică nu mi-a zis să fac test, de ce să fac, numai așa, să mă duc pe la ușile doctorilor, ca să mă bag în seamă?”, a spus Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Acesta a spus că și în prezent colaborarea atât cu prefectul internat în spital cu coronavirus, cât și cu viceprimarul aflat în izolare este foarte bună. ”Colaborarea cu Mircea Abrudean funcționează foarte bine; e bine, sănătos, nu are complicații, asta e partea plin a paharului. Suntem în contact în fiecare zi.

Și coordonarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se desfășoară foarte bine, colaborarea privind mersul orașului, județului funcționează. Cu domnul viceprimar colaborăm prin videoconferință, prin videotelefon, merge totul ca la carte. Din formă de respect față de colegi a spus că mai stă acasă o perioadă, să fie sigur”, a explicat Emil Boc.

Primarul a precizat că în oraș sunt foarte multe acțiuni ce vizează respectarea regulilor Covid-19 la terase, în spații închise, în transportul în comun și că se aplică amenzi.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza