Video Boc se va vaccina public împotriva COVID. Îi îndeamnă și pe vârstnici și bolnavi să o facă

Boc se va vaccina public împotriva COVID. Îi îndeamnă și pe vârstnici și bolnavi să o facă

Primul vaccin împotriva COVID-19 din țara noastră ar urma să fie administrat imediat după Crăciun, în 27 decembrie. Primarul Clujului îi sfătuiește deja pe clujeni, mai ales pe cei mai vulnerabili în fața bolii, să se vaccineze.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Când ne vine rândul, public dacă va fi posibil, mă voi vaccina fără niciun fel de echivoc. Mi-am făcut teste PCR și de anticorpi, nu am avut, ne-am ferit cât s-a putut", a declarat Boc, la un post de radio local. 

 

Edilul Clujului a vorbit despre vaccin și în cadrul unei ceremonii online organizate pentru premierea cuplurilor clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Dacă oamenii vor fi în continuare responsabili, eu spun că lucrurile pot fi ținute sub control. De la anul va începe campania de vaccinare. Nu va fi obligatoriu, dar cei care vor dori vor putea să facă vaccinul. Eu personal mă voi vaccina și o să recomand și altora care doresc să facă același lucru pentru că ne va ajuta să scădem numărul de persoane infectate și să ne ferim, în același timp, de această boală care ne-a adus atâtea necazuri”, a explicat primarul Clujului.

În oraș vor fi 13 centre de vaccinare, în toate cartierele, unde oamenii se vor putea programa. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza