Municipalitatea contestă în instanță raportul Curții de Conturi

Municipalitatea contestă în instanță raportul Curții de Conturi

Primarul Emil Boc a anunțat, la ZIUA LIVE, că va contesta în instanță raportul Curții de Conturi pe 2018 referitor la activitatea primăriei clujene.

Potrivit raportului, Curtea de Conturi a constatat abateri de 177 de milioane de lei, sumă de patru ori mai mare decât în 2017. ”Despre raportul Curții de Conturi, ce pot spune... dacă morții trebuie să plătească taxe, atunci Curtea de Conturi are dreptate. Ne vom judeca în instanță și ne va spune instanța ce e de făcut acolo”.

Edilul este nemulțumit și de faptul că această instituție nu răspuns intenției primăriei de a acorda o subvenție de 150 de euro pentru bone părinților care nu au mai prins locuri la creșele din oraș. 

”Nici în ziua de astăzi Curtea de Conturi nu ne-a dat răspunsul oficial dacă e legală inițiativa noastră. Din luna octombrie tot discutăm acest lucru. Stau cu proiectul pe masă, dar nu-l pot înainta pentru că nu știu dacă e legal sau nu. Nu am primit răspuns dacă acest lucru este legal sau nu, se poate face sau nu. Tot o lălăiesc, că nu s-a constituit comisia de la București. Tipic românesc!”, a spus Boc.

Citește și RAPORT Curtea de Conturi. Abateri de 177 de milioane de lei la Primăria Cluj-Napoca. Suma este de peste 4 ori mai mare decât în 2017

Comenteaza