Bogdan Pivariu: „Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal, la Florești, în ultimele 3 luni”

Bogdan Pivariu: „Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal, la Florești, în ultimele 3 luni”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu
Bogdan Pivariu: „Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal la Florești in ultimele 3 luni”
Bogdan Pivariu: „Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal la Florești in ultimele 3 luni”

Edilul Floreștiului susține că datorită sistemului performant de camere de supraveghere din comună, s-a redus foarte tare cantitatea de deșeuri depozitată ilegal, iar transportatorii acestora au fost identificați și amendați.

Pivariu spune că în Florești există una dintre cele mai performante rețele de camere de supraveghere a domeniului public din țară. De asemenea, un alt aspect important este faptul că s-a inceput și o campanie de a duce în subteran sau de a elimina cablurie ce atârnă pe stâlpii din comună.

„Din comuna în care nu funcționau nici jumătate din camerele necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor noștri am devenit comuna care poate să stabileasca după număr de înmatriculare tot parcursul unui autovehicul de la momentul în care a intrat în comuna noastră și până la ieșirea de pe raza comunei.

Avem capacitatea de a răspunde prompt și eficient ori de câte ori se întâmplă ilegalități, accidente pe raza comunei și Poliția Națională are nevoie de filmări pentru a rezolva cazurile. Acest sistem de supraveghere ne permite să desfășurăm și activitatea de stârpire a aruncării ilegale de deșeuri pe raza comunei noastre.

Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal pe raza comunei noastre în ultimele 3 luni. Am identificat transportatorii de deșeuri, pe camerele de filmat, la intrarea în localitate și, astfel, i-am amendat și oprit depozitarea deșeurilor în comuna noastră. Avem nevoie să ne modernizăm.

Odată cu această rețea de camere performante am început și o campanie de a duce în subteran sau elimina cablurile ce atârnă pe stâlpii din comuna noastră. În poze puteți vedea diferența. Imaginea înainte și după această acțiune. Vom continua cu aceste activități în toate zonele. Ne construim viitorul!”, a transmis primarul din Florești.

Comenteaza