Buletine la ei acasă pentru locuitorii din Cojocna

Buletine la ei acasă pentru locuitorii din Cojocna
Locuitorii din Cojocna îşi vor putea face joi cărţi de identitate chiar în comună, fără să mai trebuiască să se deplaseze în centrul de judeţ.

O echipă de angajaţi ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Cluj se va deplasa în localitatea clujeană cu staţia mobilă în vederea preluării documentelor şi fotografiei pentru întocmirea buletinelor.

Cetăţenii de pe raza comunei care au cărţile de identitate expirate sau urmează să expire în următoarele 180 de zile, tinerii care împlinesc vârsta de 14 ani, cei aflaţi în alte situaţii care impun eliberarea unui nou act de identitate, precum şi cei care solicită viză de reşedinţă, se pot prezenta cu toate documentele necesare eliberării cărţii de identitate de la ora 09:30 la sediul Primăriei comunei Cojocna.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărţii de identitate, angajaţii DJEP beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul primăriei şi a organelor de poliţie locale.

 

Comenteaza