Video Bulevardul 21 Decembrie, văzut din DRONĂ. Boc: ''Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic e aceeași infrastructură”

Bulevardul 21 Decembrie, văzut din DRONĂ. Boc: ''Că ești la Munchen, la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic e aceeași infrastructură”

O filmare cu drona prezintă Bulevardul 21 Decembrie 1989 pe toată lungime lui, de 1,7 kilometri. Primăria Cluj-Napoca a început, luni, recepția lucrărilor de modernizare, executate de Diferit. 

„Strada arată de nivel european, că ești la Munchen sau la Bruxelles sau că ești în Cluj, practic este aceeași infrastructură, cu sinceritate vă spun. Avem 144 de arbori plantați, care se adaugă la cei 100 existenți deja. S-a amenajat un scuar în locul parcării din fața Bisericii Sfântul Petru, un spațiu public extrem de atractiv și care ridică calitatea vieții în zonă”, a mai spus primarul, într-o emisiune radio.

Lucrările au presupus intervenții pe o suprafață de peste 43.000 de metri pătrați: Bulevardul 21 Decembrie 1989 între Piața Unirii și Biserica Sfântul Petru/strada Buftea și strada David Ferenc (între B-dul. 21 Decembrie 1989 și strada Brassai Samuel). Valoarea investiției este de 41.789.589,635 lei fără TVA. Proiectul a beneficiat de finanțare din fonduri europene, potrivit Primăriei Cluj-Napoca.

Comenteaza