Când scapă clujenii din Gheorgheni de cele 500 de maşini zilnice de la Serviciul de permise și înmatriculări auto

Când scapă clujenii din Gheorgheni de cele 500 de maşini zilnice de la Serviciul de permise și înmatriculări auto

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor de pe strada Albac ar putea fi mutat în sediul Vămii din Someșeni. Propunerea aparține prefectului Mircea Abrudean.

"Preconizez că acest lucru se va întâmpla până la final de august", a spus Mircea Abrudean, la ZIUA LIVE.

Odată cu un sediu nou s-ar rezolva mai multe probleme legate de activitatea acestui serviciu, inclusiv cele referitoare la organizarea și desfășurarea examenelor pentru obținerea permiselor auto. Abrudean a precizat că a discutat cu autoritățile de la Câmpia Turzii, Dej și Huedin pentru a găsi spații pentru viitoarele birouri ale acestor servicii în județ și că a găsit susținere din partea acestora. În plus, și la București există deschidere față de acest proiect.

Clădirea Vămii este a Ministerului Finanțelor. Spațiul de la Vamă permite acest serviciu de relații cu publicul. Este suficient spațiu pentru public, pentru lucrători, ca activitatea să se desfășoare în condiții normale. Foarte important: există și locuri de parcare. În plus, acolo există un teren nefolosit al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Am început discuții să putem amenaja locuri suplimentare de parcare pe acesta”, declara, la început de an, Abrudean.

Acum, oamenii stau la cozi, uneori afară în frig și ploaie, nu sunt locuri de parcare, astfel că cei care vin la acest serviciu blochează aproape un întreg cartier. "Am avut o mulțime de sesizări de la cetățenii afectați de activitatea acestui serviciu. Vorbim de peste 500 de oameni care vin zilnic pentru diverse probleme aici."

loading...
Comenteaza