Când se termină lucrările din Piaţa Lucian Blaga şi cele de pe Emil Isac

Când se termină lucrările din Piaţa Lucian Blaga şi cele de pe Emil Isac

Lucrările la proiectul ce prevede modernizarea Pieţei Lucian Blaga şi străzile adiacente sunt în grafic. 

"Tot proiectul are ca termen de finalizare 30 octombrie, Emil Isac are ca termen intermediar 30 septembrie. Noi ce am făcut, a fost ca fluenţa traficului să fie finalizată şi aveţi 4 benzi în Piaţa Lucian Blaga. Nu va fi foarte complicat partea de asfaltare, va fi o decopertare mai uşoară ca să se poate face după masa, noaptea, în weekend. Partea mea grea e cea cureţele, sunt 5 companii. Şi acum pe Napoca se face o protecţie suplimentară, pentru a proteja conductele. Pe Emil Isac nu avem încă întârzieri, firma se pare că are întârzieri cu granitul, dar nu eu am semnat, să îşi sancţioneze şi ei subcontractorii din China", a punctat Emil Boc. 

Piața Lucian Blaga va avea patru benzi. Strada Petru Maior, trei. Strada Napoca va fi redusă la două benzi, la fel și strada Republicii, până la intersecția cu Avram Iancu. Se va extinde spațiul pietonal, în fața Casei de Cultură vor fi o piațetă, piste de biciclete, un stand de taxi și un loc destinat parcării unui autocar, la nevoie. De asemenea, un stand de taxi va fi amenajat și în fața cafenelei Croco. 

Amintim că, Primăria Cluj-Napoca a atribuit licitația pentru moderrnizarea Pieței Lucian Blaga societății Diferit Cluj. Valoarea contractului este de 20,5 milioane de lei.

Comenteaza