Când va fi modernizată strada Şesului

Când va fi modernizată strada Şesului

Veşti bune pentru singura stradă rămasă nemodernizată din zona Plopilor - Mănăştur. "Într-adevăr, când plouă se fac bălți, se adună apa, cunosc foarte bine situația, dar abia acum am reușit să trecem peste problemele juridice", recunoaşte viceprimarul Dan Tarcea. 

Strada Şesului ar urma să fie modernizată până la finele anului 2019. 

"Acolo este o problemă mai veche. Avem deja votat în Consiliu Local, încă de un an jumătate, proiectul privind indicatorii tehnico-economici. Din nefericire, a fost o porţiune de teren care a fost revendicată, revendicare care s-a finalizat abia la sfârşitul anului 2018, iar anul acesta vom moderniza întreaga stradă. Este singura stradă rămasă nemodernizată din întreaga zonă", a explicat Tarcea. 

Lucrările vor dura circa o lună şi vor face parte dintr-un proiect integrat. 

"Trebuie să obținem autorizația de construire. Este o fâșie de teren care vine din Grădini Mănăștur, coboară pe deal, trece inclusiv peste strada Șesului și se oprește în blocurile care sunt pe Șesului. Trebuie să facem un proiect integrat, nu putem să facem 50 de metri de pe strada Șesului, să facem pauză, să mai facem încă 100 metri și iar pauză. Când ajungem să facem lucrările acolo, să fie un proiect integrat. Lucrările nu vor dura mai mult de o lună, nu e mare filozofie acolo pe strada Șesului", a conchis Tarcea. 

 

Comenteaza