Video Care este stadiul lucrărilor din Turda. Anunțul primarului Matei: „Nu avem întârzieri. Suntem în grafic”

Care este stadiul lucrărilor din Turda. Anunțul primarului Matei: „Nu avem întârzieri. Suntem în grafic”
| Foto: Facebook.com/MateiCristianOctavian

Odată cu venirea primăverii și a temperaturilor favorabile, muncitorii și firmele pot lucra în voie pentru a duce la bun sfârșit proiectele propuse.

Edilul municipiului Turda, Cristian Matei, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre stadiul lucrărilor de infrastructură din orașul pe care îl administrează.

Nu aș putea spune că au afectat foarte tare lucrările aceste zile cu ninsori și ploi. Anumite lucrări care presupuneau săpături au mers înainte. Cel mai greu a fost cu turnarea asfaltului. Am avut o situație pe strada 22 Decembrie, unde trebuia să fie terminată partea de Sud plus sensul giratoriu către Alba-Iulia.

Antreprenorii au fost pregătiți și s-a finalizat ce mai era de făcut. Am discutat cu subantreprenorul pentru spații verzi, urmează să fie plantați 200 de arbori, și pe stângă și pe dreapta. Va mai fi plantată și iarba. Se montează ultimele stații de autobuz. De asemenea, în maximum 10 zile va fi marcată această stradă pe 4 benzi.

Totodată, un alt sector foarte important de drum, de la Teatru înspre Cluj-Napoca, pe strada Avram Iancu, este săpat. Compania de Gaz a găsit fonduri pentru a introduce în pământ conductele și vor merge paralel cu lucrările noastre. Așteptăm puțin după ei. Mai urmează după sărbători un strat de balastru, iar apoi se pot monta bordurile.

În rest, celelalte lucrări s-au derulat normal. N-aș putea spune că sunt lucrări în întârziere. Sunt lucrări în grafic. Chiar și pe marți pe centrul pietonal deja sunt pregătite toate condițiile. De marțea viitoare începe montarea pietrei cubice pe carosabil”, a declarat, la ZIUA LIVE, Cristian Matei.

Comenteaza