Cât vom plăti pentru parcare în Cluj din 2020? Tarifele propuse, în consultare publică

Cât vom plăti pentru parcare în Cluj din 2020? Tarifele propuse, în consultare publică

Tarifele pentru pentru parcările din Cluj-Napoca rămân în 2020 la nivelul celor practicate anul acesta. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost supus consultării publice pe site-ul municipalității. 

"Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind Stabilirea nivelulului taxelor administrate de către Serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor. Etapa consultării publice are loc în perioada 5 noiembrie  – 17 noiembrie 2019. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier", transmite administrația clujeană. 

Amintim că, în 2019 autorităţile locale din Cluj-Napoca au majorat tarifele pentru pentru parcările din zona centrală a orașului (zona I). 

30 de minute (zona I) – 3,5 lei;
1 oră (zona I) – 7 lei;
2 ore (zona I) – 14 lei.

Până în acest an, pentru 30 de minute, şoferii scoteau din buzunar 2 lei, pentru o oră – 5 lei, iar pentru 2 ore – 10 lei.  De asemenea, şi tarifele pentru un loc de parcare în zona centrală în parcările închise cu bariere au fost majorate:

30 de minute (zona I) – 3,5 lei;
1 oră (zona I) – 5 lei;
2 ore (zona I) – 10 lei.

În zona II a oraşului, preţurile au rămas neschimbate: 2 lei – 1 oră, 5 lei – 2 ore, 10 lei – 4 ore.

TAXELE propuse pentru 2020 AICI!

Comenteaza