Câte deplasări în străinătate a făcut primarul Boc, în 2014. Cât a cheltuit

Câte deplasări în străinătate a făcut primarul Boc, în 2014. Cât a cheltuit
Primarul Clujului, Emil Boc, a fost plecat de mai multe ori în străinătate în 2014. În total, oamenii din primărie au decontat 46 de deplasări externe anul trecut.

114.226,33 lei, adică aproximativ 25.000 de euro, au decontat oamenii din primărie, pentru deplasări în străinătate, în 2014. În total, s-au făcut 46 de deconturi pentru astfel de deplasări.

China şi Coreea de Sud s-au aflat printre destinaţii. În ceea ce priveşte Europa, angajaţii primăriei au bătut continentul în lung şi în lat, de la Helsinki la Roma, de la Varşovia la Manchester.

9

deplasări în străinătate a făcut primarul Emil Boc, cele mai numeroase dintre cele decontate de municipalitate: acesta a fost în februarie 2014 la Berlin, în martie la Salonic şi Strasbourg, în aprilie de două ori la Bruxelles, în iunie, în China, în septembrie, la Roma, în octombrie, la Munchen, iar în decembrie, la Copenhaga. Deconturile sale au valorat 38.764,60 lei, adică circa 8.700 de euro.

Viceprimarul Anna Horvath a fost plecată de trei ori pe banii primăriei, dintre care de două ori în Ungaria, iar celălalt viceprimar, Gheorghe Şurubaru, a făcut două deplasări în străinătate, una în Polonia şi alta în Coreea de Sud.

Top 5, cele mai scumpe deconturi ale oamenilor din Primărie:

1. 6.983 lei - primarul Emil Boc, la Strasbourg

2. 6.493 lei - viceprimarul Gheorghe Surubaru, la Suwon, Coreea de Sud (tot atât  decontat şi inspectorul Mihaela Bucur)

3. 6.100 lei - Carmen Marc, în China (fost împreună cu Boc, care a decontat 5.960 lei)

Purtătoarea de cuvânt a Federaţiei Share, Diana Apan, este angajat ca referent al municipalităţii, poziţie din care a decontat în aprilie 2014 deplasarea la Bruxelles, la semnarea memorandumului prin care Cluj devenea oficial Capitala Europeană a Tineretului, anul acesta. Interesant este că, în decembrie, nu a mai fost trimisă la Nantes, la prezentarea şi promovarea poiectului "Cluj-Napoca - Capitală Europeană de Tineret 2015".

Comenteaza