Cauţi job bine plătit? Posturi vacante de directori generali

Cauţi job bine plătit? Posturi vacante de directori generali
Vrei să fii şef în Primărie sau la Consiliul Judeţean? Acum e momentul. Doar că trebuie să fii şi funcţionar public.

Românilor le place tot mai mult să lucreze „la stat", pentru că salariile au crescut şi nu întotdeauna volumul de muncă este foarte ridicat. În acest context, se bucură de multă atenţie anunţurile de angajări pe posturi de bugetari, mai ales dacă acestea sunt pe posturi de conducere.

Chiar în aceste zile, sunt scoase la concurs poziţii de directori generali, atât în cadrul Consiliului Judeţean, cât şi în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

Funcţia cadrul municipalităţii se referă postul de director general al Direcției Generală Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte. Din păcate, nu pot candida decât funcţionari publici, persoane numite într-o funcţie publică de clasa I. Proba scrisă a concursului va avea loc în 15 iunie 2017, ora 10.00. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria mai organizează şi un concurs de promovare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de conducere, șef birou, vacantă la Biroul Învăţământ, cultură, culte, sport şi societate - Direcţia Generală Comunicare, Dezvoltare locală şi management proiecte. Concursul pentru acest post va avea loc în 22 iunie. În legătură cu acest post au existat reacţii din societatea civilă încă de acum două luni.

Artistul clujean Szakats Istvan, director la Fabrica de Pensule, fondatorul fundaţiei AltArt şi unul dintre cei care au participat la proiectul Cluj - Capitală Culturală Europeană 2021, a lansat o petiţie care se numeşte "Fără extremism, xenofobie, ură şi rasism în Primăria Cluj". Szakats susţine că Ionuţ Ţene, proprietarul website-ului napocanews.ro, ar urma să devină noul şef al Biroului învăţământ, cultură, culte, sport şi societate al municipalităţii şi consideră că alegerea este nefericită. „În scrierile sale, Țene Ioan Vasile dezinformează în mod voit opinia publică, înfierând grupuri etnice și religioase ca inamici ai statului și poporului român și se alătură în repetate rânduri valorilor promovate de organizația fascistă Garda de Fier și de Ion Antonescu", arată Szakats, într-un mesaj adresat primarului Emil Boc.

Şi la Consiliul Judeţean sunt posturi de şefi vacante, iar concursurile vor fi organizate în 8 iunie. Funcţia vacantă este cea de director general la Direcţia Generală Buget Finanţe, Resurse Umane. Şi aici se regăseşte cerinţa de a fi funcţionar public de clasa I. CJ mai caută şi şef la Serviciul audit intern. Concursul se va organiza tot în data de 8 iunie 2017.

 

Comenteaza