Cazul clujencei care a stat zile întregi la cozi pentru a plăti dările la stat nu este singular VIDEO

Cazul clujencei care a stat zile întregi la cozi pentru a plăti dările la stat nu este singular VIDEO
Şi-a luat concediu pentru a-şi plăti dările la stat. O clujeancă a fost plimbată pe drumuri timp de două săptămâni, din cauza birocaţiei de la Casa Judeţeană de Pensii. În cele 14 zile, femeia s-a lovit de numeroase răspunsuri negative, şi asta pentru că sistemul informatic al instituţiei era defect.

Simona Ardelean a povestit pentru Realitatea TV Cluj cum şi-a petrecut o bună parte din concediu stând la cozi. Toată povestea a început în 31 iulie, atunci când femeia s-a dus să-şi achite contribuţia la fondul de pensii.

"Am ajuns aici şi aşa a început toată distracţia. Prima mea întrebare a fost: la ce coadă mă aşez? o doamnă m-a îndrumat, însă acolo mi s-a zis că în ultima zi din lună nu este program cu publicul. Am zis ok, vin mâine, măcar acum ştiu unde e ghişeul", a povestit Simona Ardelean.

Zis şi făcut. Femeia a revenit a doua zi la Casa de Pensii, însă şi de această dată a primit un răspuns negativ. I s-a spus să revină peste o săptămână.

"Am venit pentru o dispoziţie de plată, dar mi s-a zis că nu se poate emite dispoziţie de plată, ne cerem scuze, dar nu ne merge programul. Doamna zice, nu ne merge calculatorul. Nici ieri nu ne-a mers", mai spune femeia. 

Femeia are şi un mesaj pentru conducerea Casei Judeţene de Pensii Cluj. Directorul Casei de Pensii Cluj nu a vrut să stea de vorbă cu reporterii Realitatea TV Cluj.

Pentru că este mult prea ocupată, actuala conducere a refuzat să stea de vorbă cu noi despre defecţiunile de la sistemul informatic, lucru care îi pune pe oameni pe drumuri 13:12

Cazul femeii nu este singular. Şi alţi clujeni au reclamat proasta funcţionare instituţiei. Pentru a-şi achita contribuţia la fondul de pensii pe luna august, clujeanca Simona Ardelean a fost nevoită să bată drumul către Casa Judeţeană de Pensii din 31 iulie şi până în 13 august.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Florin Dan

Comenteaza