Ce a ajuns administraţia Boc: deciziile Primăriei, luate "la mişto" de constructori

Ce a ajuns administraţia Boc: deciziile Primăriei, luate
Situaţia mansardării Hotelului Cabrio de pe strada Trifoiului 22 a ajuns să capete aspecte zeflemitoare la adresa administraţiei Boc.

După ce miercuri a fost sesizată de cetăţenii din zonă, Primăria a dispus un control joi şi a decis sistarea lucrărilor la ceea ce aparent părea mansardarea hotelului, invocând lipsa autorizaţiei. Mai mult, Primăria a dispus proprietarului hotelului să aducă imobilul în starea iniţială.

Dacă vineri constructorii au demontat ţigla de pe acorişul nou, supraînălţat, părând că se conformeză, sâmbătă, când organele de control erau "în adormire", o sumedenie de constructori continuă lucrările de mansardare, care au avansat simţitor, ignorând cu desăvârşire decizia Primăriei.

"În urma constrolului efectuat de inspectorii primăriei, la imobilul de pe strada Trifoiului nr. 22 s-a constratat că există o autorizaţie de construire eliberată în 17 septembrie pentru desfiinţare scară acces existentă la parter şi construire scară nouă la subsol, refacere şarpantă cu păstrarea înălţimii existente. La faţa locului s-a contratat că s-a efectuat o supraînălţare a acoperişului cu 80 de centimetri, motiv pentru care s-a înticmit un proces verbal de constatare a contravenţiei, s-a dispus oprirea lucrărilor şi aducerea construcţiei la stadiul iniţial", au specificat reprezentanţii Biroului mass-media al Primăriei joi, în urma controlului. Aceştia au adăugat că amenda în cazul acestor lucrări efectuate fără respectarea autorizaţiei de cosntruire şi a proiectului vizat spre neschimbare este între 3000 şi 10.000 de lei. "Cuantumul sancţiunii în acest caz va fi stabilit de primar", a mai informat purtătorul de cuvânt al primăriei. "În cazul în care beneficiarul nu se va conforma măsurilor, riscă să ajungă cu noi în instanţă", a mai adăugat acesta.

 

Comenteaza