Ce a spus primarul Floreștiului despre penele de curent din comună: „Noi nu furnizăm energie electrică, dar putem ajuta pentru rezolvarea problemelor”

Ce a spus primarul Floreștiului despre penele de curent din comună: „Noi nu furnizăm energie electrică, dar putem ajuta pentru rezolvarea problemelor”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Locuitorii mai multor străzi din comuna Florești au rămas fără curent electric în noaptea de duminică spre luni, iar problemele au continuat și pe parcursul zilei de luni.

Totul s-a datorat ninsorii abundente din weekend, iar problema a fost semnalată în mai multe localități din județul Cluj. Prefectura Cluj a confirmat că, urmare a fenomenelor meteorologice din perioada 26-27 februarie, Distribuție Energie Electrică Romania a intervenit cu toate cele 26 de echipe în teren pentru remedierea incidentelor.

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu, a fost întrebat, la finalul ședinței de Consiliu Local de marți, despre situația furnizării energiei electrice în cea mai mare comună din țară și ce face administrația pe care o conduce în acest sens.

„În primul rând, toate proiectele urbanistice aprobate în ultima vreme în Florești au avize de la toți furnizorii de utilități publice. În al doilea rând, la ultimul incident neplăcut din Florești, atunci când s-a luat curentul, a fost vorba de un defect, nu de la supraîncărcare. A luat foc ceva și nu a fost doar la noi în comună, ci în mai multe zone din județ.

Deci totul a fost de la fenomenele meteorologice care au dus la aceste întreruperi de curent. Ele s-au remediat între timp. S-a discutat cu cei de la Electrica. În permanență am fost în contact. A fost și un sprijin acordat pentru ei, iar defecțiunile erau strâns legate unele de altele, de aia au continuat”, a afirmat edilul comunei Florești.

Pivariu a ținut să mai precizeze că, primăria Florești nu furnizează energie electrică către cetățeni, dar poate să ajute și să sprijine în remedierea unor probleme apărute, așa cum s-a și întâmplat în acest caz.

Comenteaza