Ce noi avize online emite Consiliul Județean Cluj. Tișe: „Echipa pe care o coordonez demonstrează un angajament ferm pentru digitalizare”

Ce noi avize online emite Consiliul Județean Cluj. Tișe: „Echipa pe care o coordonez demonstrează un angajament ferm pentru digitalizare”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Forul administrativ județean clujean a investit tot mai mult în ultimii ani în componenta de digitalizare, iar rezultatele dau roade.

Scopul Consiliului Județean este acela de a îmbunătăți interacțiunea cetățean-administrație publică, prin adaptarea la realitățile secolului 21, respectiv acela de a limita cât mai mult deplasările fizice la sediul instituției pentru rezolvarea problemelor administrative.

Echipa pe care o coordonez la Consiliul Județean Cluj demonstrează un angajament ferm pentru digitalizare, pas cu pas, prin aducerea tot mai multor servicii online. Acest lucru nu doar simplifică procesele administrative pentru cetățeni, ci și demonstrează adaptabilitatea și orientarea către viitor a instituției noastre”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin TIșe.

Lista noilor avize emise online de Consiliul Județean Cluj include:

- Cererea pentru emiterea Acordului Prealabil
- Cererea pentru prelungirea Acordului Prealabil/Autorizației
- Cererea pentru emiterea Autorizației de Amplasare și acces la drum
- Cererea pentru emiterea Acordului de Vecinătate
- Cererea pentru emiterea Avizului de Închidere Temporară a Circulației

Comenteaza