Ce se construiește pe fiecare stradă din Cluj-Napoca? Harta cu autorizațiile de construire și certificatele de urbanism pe site-ul primăriei

Ce se construiește pe fiecare stradă din Cluj-Napoca? Harta cu autorizațiile de construire și certificatele de urbanism pe site-ul primăriei

Primăria Cluj-Napoca a introdus, pe site-ul instituției, butonul GIS unde oamenii pot să afle ce se construiește pe fiecare stradă din oraș.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pe harta care poate fi accesată pe site-ul Primăriei la secțiunea Locuire, prin butonul GIS, pot fi vizualizate PUZ-urile și PUD-urile din 2014 aflate în valabilitate, precum și autorizațiile de construcție emise din 1 mai 2021, dar și certificatele de urbanism emise în 2021. Edilul Clujului a promis că, de la 1 ianuarie 2022, clujenii vor putea să obțină online, certificatele de informare de urbanism, fără să mai vină la Primărie.

"Am lansat un nou buton pe site la "Locuire", unde toți clujenii, de aici înainte, pot să urmărească niște documente importante, cu privire la autorizații de construcție, la certificate de urbanism și altele. De la 1 ianuarie 2022, clujenii vor putea să-și obțină de acasă, de pe calculator, certificatele de informare de urbanism, fără să mai vină la Primărie", a anunțat Emil Boc.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza