Foto "Ce se face la intrarea în Parcul Rozelor? Au început să taie din sălcii şi am văzut câţiva copaci marcaţi"

"Ce se face la intrarea în Parcul Rozelor? Au început să taie din sălcii şi am văzut câţiva copaci marcaţi"
"Ce se face la intrarea în Parcul Rozelor? Au început sa taie din sălcii şi am văzut câţiva copaci marcaţi"
"Ce se face la intrarea în Parcul Rozelor? Au început sa taie din sălcii şi am văzut câţiva copaci marcaţi"

Clujenii se întreabă cine le-a pus gând rău copacilor din Parcul Rozelor şi care le este vina dacă unii sunt puşi la pământ, iar alţii au fost marcaţi. 

O sesizare a fost făcută aseară pe pagina de Facebook Clujul Civic cu privire la o acţiune de tăiere şi marcare a copacilor de la intrarea în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca. 

"Care ştiţi ce se face la intrarea în Parcul Rozelor? Au început să taie din sălcii şi am văzut câţiva din copacii aceia înalţi şi frumosi ca fiind marcaţi", atrage atenţia un clujean. 

Activistul de mediu, Adrian Dohotaru, spune că, cel mai probabil, copacii sunt însemnaţi pentru tăiere. Acesta îndeamnă persoana care a observat acţiunea să facă o sesizare la Primăria Cluj-Napoca şi la Garda de Mediu pentru a se verifica ce avize au, dacă au, şi cum sunt justificate. "O să mai merg şi mâine la faţa locului", răspunde Dohotaru.  

Şi alţi clujeni sunt dezamăgiţi de faptul că se taie copaci în oraşul şi aşa poluat peste măsură. "Nimic nu îi mai opreşte!!!! Îngroparea Clujului în betoane e parcă singura ţintă", răspunde cineva la postarea iniţială. "Trebuie tăiați neapărat acei arbori pentru că fac prea multă umbră noului bloc...", a mai comentat cineva.  

 

Comenteaza