Ce se întâmplă cu UNTOLD, TIFF și Electric Castle. Primarul Emil Boc a dat un răspuns tranșant

Ce se întâmplă cu UNTOLD, TIFF și Electric Castle. Primarul Emil Boc a dat un răspuns tranșant

Va fi 2022 anul în care scăpăm de pandemie? Cum se vor desfășura, în acest an, principalele evenimente ale Clujului? Emil Boc a răspuns la întrebare.

Administrația locală răspunde promt crizei din domeniul cultural, căci zona de evenimente a fost printre cele mai afectate de pandemie. Municipalitatea clujeană promite să ofere în continuare finanţări sectorului cultural. Sesiunile de depuneri de proiecte vor fi reluate după ce autorităţile naţionale vor comunica condiţiile organizării de evenimente.

Reamintim că, în anul 2021, marii organizatori de evenimente culturale din oraș au cerut sprijin financiar de la primărie, precum scutire de taxe locale și stabilirea unor măsuri clare la nivel național, pentru ca organizatorii să aibă predictibilitate și să știe ce tip de evenimente se pot face, când se pot organiza ele sau câți participanți vor putea lua parte. 

Întrebat despre măsurile pe care le va lua primăria pentru a susține marii organizatorii de evenimente culturale din oraș, Emil Boc a precizat că "vom face exact ce am făcut și până acum".

Comenteaza