Ce spune Boc despre trotuarele de pe Memorandumului

Ce spune Boc despre  trotuarele de pe Memorandumului

Clujenii sunt nemulţumiţi de starea trotuarelor din centrul oraşului Cluj-Napoca, recent reabilitate în cadrul proiectului de refacere a infrastructurii Oraşului Comoară.

Lucrările de reabilitare a străzii Memorandumului, parte din proiectul de refacere a infrastructurii Oraşului Comoară, au început la finalul lunii martie anul 2015. Clujenii au fost adesea indignaţi de ritmul extrem de lent în care s-a desfăşurat reabilitarea străzii şi a trotuarelor, de mizeria pe care muncitorii o lăsau în urma lor, de înaintarea unor termene de finalizare nerealiste şi de calitatea de multe ori slabă a lucrărilor. 

Proiectul „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric" se pare că se îndreaptă cu paşi siguri spre istorie. Aceasta deoarece locuitorii din centrul Clujului remarcă pe zi ce trece starea proastă a lucrărilor executate cu doar câţiva ani în urmă.

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a semnalat starea proastă a trotuarului de pe Strada Memorandumului din “Oraşul Comoară” unde plăcile de piatră s-au deplasat în afara suprafeței trotuarului după cum se poate vedea în fotografiile trimise redacţiei. “Menționez că am înștiințat Primăria Cluj încă din luna ianuarie despre această problemă, însă fără niciun rezultat până în prezent”, mai scrie cititorul ZIUA de CLUJ.

În cadrul unei emisiuni radio, primarul Emil Boc a declarat că ştie de această problemă şi că lucrările vor fi remediate: "Acolo nu s-a făcut recepţia finală, se fac remedieri. Este în garanţie, tot se reface pe cheltuiala constructorului. Nu accept decât lucru de calitate. Dacă nu remediază, facem noi din banii de garanţie reţinuţi la primărie. Vă vom anunţa când se face recepţia finală".

Comenteaza