Video Ceartă în Consiliul Local Cluj-Napoca: PSD-iștii, iritați de timpul scurt de documentare / Boc explică ''graba'' pentru bani prin Anghel Saligny

Ceartă în Consiliul Local Cluj-Napoca: PSD-iștii, iritați de timpul scurt de documentare / Boc explică ''graba'' pentru bani prin Anghel Saligny
| Foto: Primaria Cluj-Napoca

Consilierii locali PSD, Vladimir Mătușan și Anca Ciubăncan, nu au fost de acord cu ședința extraordinară, convocată de îndată, a Consiliului Local de vineri, 5 noiembrie 2021. 

Aceștia au reclamat că a fost prea puțin timp la dispoziție pentru a parcurge peste 1.000 de pagini de proiecte, în mai puțin de 24 de ore, pentru a-și da votul în deplină cunoștință de cauză și a se putea consulta, în prealabil, cu specialiști în domeniu, invocând faptul că ''nu există caz de forță majoră, calamitate sau altceva'' pentru a ținea această întrunire. 

Edilul Emil Boc a replicat că ședința este întrunită respectând legea, iar ''graba'' se datorează oportunității ivite municipalității de a depune cereri de finanțare pentru investiții de modernizare a mai multor străzi și a două poduri (Porțelanului și Locomotivei) prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, derulat de Ministerul Dezvoltării. Termenul limită este luni, 8 noiembrie 2021. DISCUȚIA INTEGRALĂ, mai jos: 

Comenteaza