Cerere mare pe piață clujeană? Se extinde un hotel din Cluj-Napoca

Cerere mare pe piață clujeană? Se extinde un hotel din Cluj-Napoca

Numărul mare de evenimente sportive și culturale din Cluj-Napoca, cât și cele de tip nunți sau conferințe îi fac pe proprietarii unităților de turism din oraș să investească în extinderea și modernizarea acestora.

Municipalitatea a emis o autorizatie de constuire pentru „EXTINDERE HOTEL-RESTAURANT CU UN CORP D+P, judetul CLUJ, CLUJ-NAPOCA, Str. Făgetului, nr. 5B provizoriu''. Investiția de baza este de 343.216 lei, iar durata contractului de 36 calculată de la data începerii efective a lucrărilor (anunţată în prealabil), situaţie în care perioada de valabilitate a autorizaţiei se extinde pe întreaga durată de execuţie a lucrărilor autorizate.

Hotelul Stil se află la aproximativ 4 km de centrul oraşului Cluj-Napoca și oferă camere şi suite cu TV cu ecran plat şi WiFi gratuit, , la numai 500 m de pădurea Făget. Oaspeții pot savura mâncăruri românești tradiționale în restaurantul proprietății sau pe terasa de vară, în aer liber. Restaurantul are și un bar care servește o selecție largă de băuturi. 

Comenteaza