Update Foto Spațiul unuia dintre cele mai în vogă cluburi din Cluj, scos la licitație. Chirie minimă de aproape 19.000 de lei

Consiliul Județean (CJ) Cluj a scos la licitație, în vederea închirierii, spațiule de peste 650 de metri pătrați din incinta Cluj Arena în care funcționează clubul /FORM Space.

UPDATE:

Patronul clubului, Teodor Negrea a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că va participa la această licitație. ”Da, într-adevăr este o licitație, și evident că vom participa la ea, ne dorim să continuăm activitatea clubului”.

-----------------------------------

Prețul de pornire este o chirie lunară de aproape 19.000 de lei, la care se adaugă taxa pe valoarea adăugată. Licitația este organizată pentru spațiul de 662 mp situat la peluza Sud S1 nivel 2/4, în care funcționează acum clubul /FORM Space, iar ofertele pot fi depuse de cei interesați până în 9 decembrie. Administratorii spațiului vor să obțină un preț de minim 6 euro /mp pe lună, plus TVA.

Comisia de evaluare a ofertelor va ține cont de următoarele criterii: cel mai mare nivel al chiriei – 40%, capacitatea economico-financiară a ofertanților – 20%, protecția mediului înconjurător – 10% și condiții specifice impuse de natura bunului închiriat – 30%. Ofertele depuse vor fi deschise în 11 decembrie.

Participanții trebuie să  fie persoane fizice sau juridice autorizate să desfășoare activități de alimentație publică sau comercială. Totodată trebuie depusă o garanție de participare în cuantumul unei chirii minime lunare. Durata de închiriere a spațiului este de trei ani, cu posibilitate de prelungire printr-un act adițional. 

Comenteaza