Cine face culoarul velo Gilău - Florești - Cluj-Napoca - Apahida. Are mai multe proicte cu municipalitatea

Cine face culoarul velo  Gilău - Florești - Cluj-Napoca - Apahida. Are mai multe proicte cu municipalitatea

Există executant pentru culoarul destinat cirulației velo va conecta localitățile Gilău și Florești de Cluj-Napoca și Apahida.

Municipalitatea a atribuit contractul de 5.775.000 de lei către NV Construct (leader), alături de Melnytopo SRL, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Aqua Prociv Proiect SRL, Mossfern, Quantum Instal, Protelco, Total Business Land SRL, Expertus, Construcții Feroviare Mureș SA, Danavi pentru realizarea studiilor necesare pentru amenajarea unui culoar de mobilitate verde pe malul Someșului Mic. Proiectul pistei de biciclete, de aproximativ 75 km lungime, ar urma să primească finanțare de la Ministerul Mediului.

SC Nord Conforest SA a realizat lucrările din Parcul Tineretului/ Pădurea Clujenilor, la închiderea gropii de gunoi de la Pata Rât, iar în prezent lucrează la reamenajarea malului Someșului în zona platoului Sălii Sporturilor, la Parcul Feroviarilor și la Parcul Armătura.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza