Cine îi ia locul fostei miss, patroana unei firme de hostess, care a rezistat doar o zi în conducerea unui spital din Cluj

Cine îi ia locul fostei miss, patroana unei firme de hostess, care a rezistat doar o zi în conducerea unui spital din Cluj
| Foto: Facebook.com/claudianicoleta94

Consilierii județeni vor decide, joi, cine va ocupa funcția în consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” Cluj-Napoca, după demisia Claudiei Ardelean, la doar o zi după ce a fost numită.

Consiliul Județean Cluj se reunește, joi, 25 februarie, în cadrul ședinței ordinare. Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Cluj nr.12/2021 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Județean Cluj în consiliile de administrație ale unor spitale publice.

Conform referatului de aprobare, se propune numirea unui membru supleant în Consiliul de administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” Cluj-Napoca, ca urmare a demisiei dnei. Ardelean Claudia Nicoleta.

În urmă cu două săptămâni, Claudia Ardelean a demisionat din conducerea unui spital din Cluj-Napoca, la cererea liderului CJ Cluj, Alin Tișe, după doar o zi în funcție. Ardelean, membră a PNL Cluj, anunțase foarte mândră că a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie (CA-SCP) Leon Daniello.

 „Azi, 08.02.2021, am semnat contractul de mandat în baza căruia îmi voi exercita funcția publică de reprezentant al CJ Cluj în CA al unui spital public din Cluj-Napoca. Mulțumesc pentru încredere și susținere PNL Cluj!”, a scris Claudia Ardelean, în rețeaua de socializare Instagram. 

După numai o zi, a venit și replica președintelului Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, care i-a cerut demisia tinerei liberale, lucru care s-a și întâmplat. Claudia Ardelean susține că avea pregătirea necesară pentru a ocupa acea funcție, iar unii oameni nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie.

Claudia Ardelean, în vârstă de 28 de ani, este absolventă a Universității Babeș-Bolyai și deține o agenție de evenimente. Aceasta a intrat în politică în 2014 în organizația de tineret a Partidului Național Liberal. În 2020, la alegerile locale din 27 septembrie, a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PNL Cluj.

Comenteaza