CL Florești a decis: Bani pentru tablete, preluarea unui drum județean pentru modernizare, regulament de înscriere la creșă

CL Florești a decis: Bani pentru tablete, preluarea unui drum județean pentru modernizare, regulament de înscriere la creșă

Consiliul Local Florești s-a întrunit, marți, într-o ședință ordinară în care au fost dezbătute și votate cele 14 proiecte de pe ordinea de zi.

Primarul Bogdan Pivariu a explicat pentru ZIUA de CLUJ care au fost cele mai importante proiecte adoptate în ședința Consiliului Local (CL) Florești de astăzi.

„După ziua de azi am rămas cu mai multe proiecte importante. Poate cel mai important este că, la rectificarea bugetară, am alocat bani pentru achiziționarea tabletelor pentru copiii care au nevoie și desigur că vom ține cont de toți școlarii floreșteni.

A fost votat regulamentul de înscriere, repartizare și departajare în Creșa Cetatea Fetei Florești pentru locurile rămase libere. De asemenea, am preluat un drum care face legătura dintre Florești și Tăuți ce aparținea Consiliului Județean până nu demult și l-am luat pentru întreținere și modernizare”, a declarat pentru ZIUA de CLUJ, primarul Floreștiului.

Este vorba despre drumul județean DJ 105L Florești (DN 1) – Mănăstirea Tăuți, km 0+000 – km 3+184.

„Totodată, în ședința de astăzi a fost un vot pentru accederea unui nou membru, respectiv comuna Gilău în Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj (AMTPC), pentru ca CTP-ul să acționeze și în Gilău, tranzitând Floreștiul”, a adăugat Pivariu.

Toate proiectele au fost votate în unanimitate de către consilierii locali.

Comenteaza