Clădirea construită iniţial pentru Direcţia Vamală, oficial în proprietatea privată a judeţului Cluj

Clădirea construită iniţial pentru Direcţia Vamală, oficial în proprietatea privată a judeţului Cluj
Anunţul care prevede transferul clădirii situate pe strada Dorbanţilor, fără număr, din patrimoniul Ministerului Finanţelor Publice în patrimoniul Consiliului Judeţean Cluj, a fost publicat în numărul de ieri al Monitorului Oficial.
„Este confirmarea transferului acestei clădiri în patrimoniul nostru. Din acest moment putem începe preluarea acestuia şi finalizarea lucrărilor care mai sunt de executat. Putem spune că am reuşit în acest mod să rezolvăm problema spaţiului de funcţionare al Consiliului Judeţean, dar şi a unora dintre instituţiile subordonate. Sperăm ca în termenul cel mai scurt să finalizăm lucrările care mai trebuiesc executate şi să ne mutăm în noul sediu, a precizat Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, într-un comunicat de presă remis de instituţie.

Clădirea are o suprafaţă de 672 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 3.596 mp, fiin construită iniţial de către Mnisterul Finanţelor, ca sediu pentru Direcţia Regională Vamală. Întrucât sediul instituţiei a fost mutat la Oradea, preşedintele CJ a făcut demersuri pentru trecerea clădirii în patrimoniul administraţiei judeţene, precizează reprezentanţii CJ în comunicatul respectiv.

Protocolul de predare-primire a clădirii se va perfecta în termen de 30 de zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial.
Comenteaza