Clienţii E.On Gaz din Gherla şi Dej, nemulţumiţi că trebuie să se deplaseze la Cluj-Napoca după ce distribuitorul a închis centrul din Dej

Clienţii E.On Gaz din Gherla şi Dej, nemulţumiţi că trebuie să se deplaseze la Cluj-Napoca după ce distribuitorul a închis centrul din Dej

Clujenii din Gherla şi Dej, unde s-a desfiinţat centrul de relaţii cu clienţii al furnizorului de gaze naturale E.On Gaz, sunt nemulţumiţi şi spun că este necesară reînfiinţarea unui astfel de centru.

“În momentul de faţă foarte mulţi cetăţeni care nu au contracte de furnizare semnate sunt puşi în situaţia de a se deplasa la Cluj-Napoca, la centrul de relaţii cu clienţii. Nu mai vorbesc de cetăţenii comunelor unde E.On Gaz furnizează gaze naturale”, arată clujeanul Aurel Prodan într-o reclamaţie adresată primarului din Gherla, Ovidiu Drăgan, pe site-ul domnuleprimar.ro. Prodan îi cere primarului să poarte discuţii cu reprezentanţii furnizorului de gaze pentru a reînfiinţa un centru local de relaţii cu publicul, în Gherla sau Dej.

"Este nevoie de redeschiderea centrului, am avut negocieri cu cei de la E.On Gaz şi anul trecut şi în urmă cu doi ani. .Centrul s-a desfiinţat acum şase ani", spune primarul pentru ziuadecj.ro. El precizează însă că, exceptând relaţiile cu clienţii ale furnizorului, intervenţiile şi alte lucrări sunt asigurate tot de muncitori angajaţi în Gherla, iar facturile "se plătesc la bancă în zilele noastre".

Amintim, E.On Gaz a anunţat la sfârşitul anului trecut că va închide centrul din Dej, din 1 decembrie, iar cererile vor fi preluate de call center-ul deschis în Cluj-Napoca. Vezi detalii.

Într-un comentariu, in utilizator al ziuadecj.ro a precizat că şi centrul din Câmpia Turzii a fost desfiinţat, în urmă cu doi ani. "Astfel, 30.000 de locuitori din oraş plus comunele limitrofe sunt nevoiţi să se deplaseze la Turda pentru proce problemă legate de gaze, oricât de minoră ar fi asta. Ultima dată când am fost acolo mi-a venit să sparg un geam acolo, pentru că scria mare, atât de ironic - E.On Gaz, mai aproape de tine!" Ce vedeam eu acolo era doar o aglomeraţie infernală, oameni nervoşi care pierdeau ore bune pentru o aprobare banală", a precizat acesta.

Comenteaza