Clujana atacă mall-urile

Clujana atacă mall-urile
Al cincilea magazin Clujana își va deschide de azi porțile în mallul din Zalău. Directorul fabricii de încălțăminte, Dorinel Șumlea, a informat că a semnat două noi contracte importante cu firme din Olanda și Italia.

De 8 martie, Clujana își deschide un nou magazin în mall-ul Activ Plaza din Zalău. Săptămâna viitoare ar urma să fie deschis încă unul în incinta Promenada Mall, din Târgu-Mureș. Șumlea a anunțat că a semnat noi contracte de producție în sistem lohn, cu două firme importante din Olanda și Italia, astfel că se așteaptă ca de anul acesta societatea să reintre pe profit.

Clujana numără peste 300 de angajați. Consiliul Județean a acceptat să sprijine fabrica pentru reeșalonarea datoriilor către stat, astfel că situația societății s-a îmbunătățit simțitor. „Am reușit să reeșalonăm datoriile pe o perioadă de cinci ani, iar acest lucru ne avantajează foarte mult. Nu mai avem nici o problemă cu conturile, suntem la zi cu toate plățile, am intrat în normalitate. Cu siguranță că anul acesta vom putea încheia activitatea societății cu profit", a subliniat directorul fabricii. De 8 martie, Clujana a programat lansarea unui nou magazin, în incinta mall-ului Activ Plaza din Zalău. La evenimentul de deschidere vor participa atât primarul Zalăului, Radu Căpîlnașiu, cât și directorul Clujana. Femeile care vor participa la inaugurare și care vor fi interesate să achiziționeze încălțăminte vor beneficia de o reducere de 5%.

Săptămâna viitoare ar urma să fie deschis încă un magazin, în incinta Promenada Mall, din Târgu-Mureș. Șumlea a precizat că în viitorul apropiat va fi atacat și mall-ul Băneasa din București. Între timp se fac demersuri și pentru semnarea unor noi contracte de producție. „Am semnat contract cu firma Bronx din Olanda, de 650.000 de euro (fără taxa pe valoarea adăugată), pentru 25.000 de perechi de pantofi. De asemenea, am mai participat la târgul Micram, de la Milano, unde am reușit să încheiem un contract mai mic, de 26.000 de euro, fără TVA", a spus Șumlea. El a precizat că societatea va participa și la alte târguri, în Germania, Franța și nu numai, unde se așteaptă să încheie o serie de contracte de producție în sistem lohn.

Etichete
Comenteaza