Clujenii au fost ascultați! Se reia transportul de noapte în Cluj-Napoca

Clujenii au fost ascultați! Se reia transportul de noapte în Cluj-Napoca
| Foto: Facebook.com/mobilitate.clujnapoca

Suspendat temporar, odată cu instituirea stării de urgență pe teritoriul României, transportul public de noapte în municipiul Cluj-Napoca se reia după mai mult de un an de zile.

În urmă cu două săptămâni, pe pagina de Facebook Clujul Civic, mai mulți clujeni au „ridicat” această problemă, spunând că, până acum un an și jumătate, avea și urbea de pe Someș o formă de transport de noapte.

„Sistat cu ocazia lockdown-ului după mai mult de un deceniu, 25N-ul nu a mai fost reintrodus vreodată. Ridicarea restricțiilor, deschidersa școlilor/facultăților și a localurilor/evenimentelor culturale surprinde orașul de pe Someș fără vreo formă de transport public după 23:00”, se arăta într-o postare.

Mai mulți clujeni au comentat la postare: „Mda, apoi ne mirăm că, CTP Cluj-Napoca este în pragul falimentului”, sau „Toată noaptea trebuie să circule regulat autobuze pe linia aeroport-centru și gară cfr-centru, daca suntem oraș de 5 stele și vrem turiști în Cluj-Napoca!!!”, erau câteva dintre comentarii. Așadar, autoritățile locale au luat decizia reintroducerii trasnportului de noapte. 

LINIA 25N SE VA RELUA ÎNCEPÂND CU 01.07.2021
 
Primăria Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunță reluarea programului de transport urban pe linia 25, între orele 23:00 – 0:30, începând cu data de 01.07.2021, pe traseul : cart. Mănăștur (Bucium) – Izlazului – Moților – 21 Decembrie – T. Mihali – cart. Gheorgheni (Unirii), cu întoarcere cart. Gheorgheni – N. Titulescu – P-ța A. Iancu – Memorandumului – Cal. Mănăștur – Primăverii – cart. Mănăștur (Bucium). Transportul se va efectua cu autobuze.

Informăm călătorii că, după ora 23:00, li se oferă posibilitatea de a cumpăra biletele de călătorie de la conducătorii auto sau de la POS-urile instalate în mijloacele de transport. Tariful unei călătorii este de 4 RON.

Programul de funcționare a liniei 25 N este următorul:

• Plecări Bucium : 23:05 – 23:35 – 00:05 – 00:30;

• Plecări Unirii : 23:00 – 23:30 – 00:00 – 00:30.

Comenteaza