Clujenii care nu și-au achitat impozitele primesc decizii de impunere prin poștă

Clujenii care nu și-au achitat impozitele primesc decizii de impunere prin poștă
| Foto: Arhiva

Primăria Cluj-Napoca transmite deciziile de impunere contribuabililor care nu și-au achitat impozitele locale până la termenele stabilite de lege.  

Potrivit legii, acestea se trimit cu confirmare de primire și au fost expediate în luna martie pentru toți cei ce nu achitaseră impozitul până la data de 1 martie. Aceste decizii trebuie trimise până la primul termen, 31 martie, celor care nu și-au achitat impozitul până la 1 martie 2021, pentru a nu curge majorări.

"Dacă nu transmite aceste decizii până la data de 31 martie, Primăria  nu mai poate declanșa, potrivit legii, procedura de recuperare a creanțelor neplătite. În consecință, subliniem faptul că persoanele care și-au achitat impozitul până la 1 Martie nu au primit deciziile de impunere. Pentru a respecta legea, ceilalți au primit decizia de impunere prin serviciile poștale", transmite municipalitatea.

Persoanele care au cont pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, la secțiunea Taxe și impozite au primit aceste decizii pe e-mail. Temeiul legal pentru aceste prevederi este Codul de procedura fiscala art. 93 alin.2 lit b), art. 95 alin 2, art. 47  și 48.

 

Comenteaza