Clujenii care vor să se vaccineze, trimişi în alte judeţe! Boc: "Noi am vrut să facem ca la vot, trebuie sesizat la Comitetul Judeţean"

Clujenii care vor să se vaccineze, trimişi în alte judeţe! Boc: "Noi am vrut să facem ca la vot, trebuie sesizat la Comitetul Judeţean"

La Cluj nu mai sunt locuri la centrele de vaccinare COVID, astfel că cei ce vor să se imunizeze sunt programaţi în alte judeţe. Acest lucru a stârnit mânia multora, ţinând cont de faptul că persoanele incluse în etapa II de vaccinare sunt, majoritat, bătrâni sau bolnavi cronici. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Acest lucru trebuie clarificat cu Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, să sesizeze aceste lucruri, pentru că ei, la rândul lor, transmit naţional. Aceste lucruri se fac în sistem naţional, nu local. Dacă la început, noi ne gândeam să facem ca la vot, fiecare stradă să fie arondată la un centru, s-a renunţat la concepţia aceasta. Probabil, ideea de a lăsa oamenii să îşi aleagă cât mai bine, să prindă locuri de vaccinare, a fost decizia pe care ei au împărtăşit-o. Eu sunt sigur că, încet, dar sigur, vom intra pe făgaşul normal. Am încredere în UE, pentru că ei nu autorizează decât ceea ce este la cel mai înalt standard în protecţia sănătăţii. Nu sunt doctor, dar ştiu cum funcţionează mecanismele din UE, ştiu ce înseamnă Agenţia Naţională a Medicamentului, ştiu ce măsuri de siguranţă sunt acolo pentru ca vaccinul să fie aprobat", a declarat edilul la un post de radio local. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza