Clujenii, foc și pară pe Boc după ce a desființat parcările de pe Republicii: "Îi doresc celui care a inventat soluția aceasta să-şi urce rudele bolnave la spitale"

Clujenii, foc și pară pe Boc după ce a desființat parcările de pe Republicii: "Îi doresc celui care a inventat soluția aceasta să-şi urce rudele bolnave la spitale"
Edilul clujean și-a propus să introducă tehnologia pe scară largă în oraș

Clujenii nu au primit prea bine vestea desființării parcărilor de pe strada Republicii pentru a fi create două benzi la urcare. Grupul de Facebook Info Trafic. jud. Cluj este plin de comentarii grăitoare. 

  • Oare miresele pe tocuri vor merge din parking primărie până la grădina botanică? Eu tot nu înțeleg ce speră să rezolve prin desființarea parcărilor de pe Republicii.
  • Măcar să fi făcut o parcare la intrarea în oras dinspre Turda, sau Baciu sau Gherla sau Florești, unde să îți lași masina și transportul public. Dar nu la asta nu s-au gândit.
  • Numai așa cei care au treabă la Oncologie, și acolo nu merg doar să își găsească drum, reușesc să blocheze și mai bine str. Ion Creangă.
  • Deja se desființează prea multe parcări.
  • A rămas parkingul de la primărie fără clienți. Are preț OK, 10 ore la primărie cât un abonament în cartier timp de un an.
  • Îi doresc celui care a inventat soluția aceasta să-şi urce rudele bolnave la Spitalul CFR sau la Oncologie din parcarea primăriei.

Clujenii, foc și parcă pe Boc după ce a desființat parcările de pe Repulicii: "Îi doresc celui care a inventat soluția aceasta să-şi urce rudele

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a aprobat propunerea privind fluidizarea circulației pe strada Republicii, prin desființarea parcărilor la bordură de pe sensul de urcare. Așadar, de luna viitoare, vor exista 2 benzi de urcare și una de coborâre. 

"A fost aprobată propunerea pentru Republicii, se va implementa din noiembrie. Vom decongestiona foarte mult Piața Lucian Blaga prin eliminarea blocajul de acum de la Oncologie. Cele 14 parcări desființate pot fi ocupate la parkingul de la Primărie. Trebuie să avem înțelegere pentru cei care vin sau lasă bolnavi, acum ne flexibilizăm puțin zona", a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Comenteaza